Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Team Para Vest

Team Para Vest jobber med fremtidige Paralympics deltakere i region Vest og Sør-Vest og består av Sarah Louise Rung, Tommy Urhaug, Cecilie Eriksen og Iwonka Vik Olsen. Para Topp utøvere har regionale tilbud, som teknikk/motorikk økter, styrke trening, fagsamlinger og individuell oppfølgning. Vi arbeider også aktivt med bredde- og rekrutteringstiltak, i tett samarbeid med Vestland Idrettskrets (nettside).

Olympiatoppen Vest har primært fokus på utøvere som prioriteres av det enkelte særforbund. I samarbeid med coach og landslagstrener velges tiltak fra ulike fagfelt for å understøtte

1. Daglig treningskvalitet

2. Relasjoner i prestasjonsteamene 

3.Konkurransegjennomføring

 

Gjennom samarbeid med Fylkeskommunen, de ulike kommunene i vår region, Vestland Idrettskrets, Idrettscampus Bergen, VI stiftelsen og Olympiatoppen sentralt, arbeider vi med å sette en struktur som fungerer for rekruttering inn i paraidretten.

Vi vet at vi kan skape gode opplevelser og forutsetninger til økt samfunnsdeltakelse gjennom idretten, se veien og drømmene til Indira her.

For informasjon om lavterskel basistrening på Energisenteret, se helt nederst på siden eller last ned invitasjon ved å klikke her.


Vår strategi for 2020-2022


I løpet av Januar 2020 gjennomførte vi Skoleturneen, som et tiltak for økt rekruttering og informasjon om paraidrett til barn og unge. Vi nådde over 1300 barn og ungdommer. Turneen ble gjennomført i samarbeid med Salum Kashafali, Vestland Idrettskrets, Idrettcampus Bergen, Idrett uten alkohol og med god hjelp fra Helge Brekke.  Les hele oppsummeringen av turneen her.

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner