Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Personvern

Jurdiske betingelser

Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Olympiatoppen.

Personvern

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. 

Olympiatoppen.no bruker flere typer informasjonskapsler for å gjøre brukeroppevelsen bedre på siden, og for å spore trafikk. 

Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser (ofte under Internett valg) til å automatisk avvise informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en informasjonskapsel.


Her er en oversikt over informasjonskapsler olympiatoppen.no bruker: 

_utma

Brukes av Google Analytics for å spore besøk av siden

__utmb og __utmc

jobber sammen for å hvor lenge et besøk varer. _utmb måler når besøket starter, og _utmc måler når besøket av nettsiden slutter.

__utmt

Aktiverer dataene som sendes til Google Analytics.

__utmz

sporer hvilken nettside brukeren kom fra, hva slags søkemotor som blir brukt, hvilken nøkkelord som er brukt, hvilken lenke som har blitt klikket på, og hvor i verden brukeren er nå hen gikk inn på nettsiden.

ASP.NET_SessionId

Husker om brukeren har vært innom denne siden før.

    Filer

    Ingen relaterte filer.