Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Utviklingstrapper

Olympiatoppen prioriterer høyt arbeidet med å etablere utviklingstrapper i de ulike idretter. Dette skjer i samarbeid med ulike særforbund. Utviklingstrappene skal sikre at unge utøvere får utfordringer og kunnskap som fører til en utvikling mot toppidrettslig prestasjonsnivå.

Les mer om hensikten med utviklingstrappene her.

Utviklingstrapp for svømming

Utviklingstrapp svømming

Hensikten med utviklingstrappen er å skape svømmere som behersker de tre linjene (rett, kurv inn, kurv ut) i variasjon og kombinasjon, med krav til stabilitet, styrke, kontraster og bevegelse.
Fri-idrett

Utviklingstrapp friidrett

En systematisk oppbygd trening, fra barne- og ungdomsårene til senioralder, gir gode forutsetninger for en fremtidig friidrettskarriere.
Orientering

Utviklingstrapp orientering

Målet med Norsk Orienterings utviklingstrapp er å sikre en systematisk utvikling av utøvere fra første treningsår til toppidrettsnivå i orientering. Les mer om de ulike utviklingsområdene.
Utviklingstrapp alpint

Utviklingstrapp alpint

Utviklingstrappen er utviklet i samarbeid mellom Norges Skiforbund og Olympiatoppen, og er ment som et hjelpemiddel til å få frem gode alpinister i Norge. Klikk her for å lese mer om hvordan utviklingstrappen er bygget opp.
Utviklingsprogram skøyter

Utviklingsprogram skøyter

Trening av forutsetninger for teknisk utvikling . "Ice training - Off ice -  Ice training". Et samarbeidsprosjekt mellom Olympiatoppen og Norges Skøyteforbund.
Roing

Utviklingstrapp roing

Trappen beskriver utfordringer og elementer fra 1. til 12. treningsår, med sikte på langsiktig prestasjons-utvikling. 
Ishockey

Basisøvelser ishockey

Her finner du idrettsspesifikke basisøvelser for ishockey. 
BMX

Utviklingstrapp BMX

Utviklingstrapp for BMX vil bli videreutviklet i samarbeid med utviklingstrapp for landevei og terreng.
Volleyball

Utviklingstrapp Volleyball

Utviklingstrappen er ment som en rettesnor i et hensiktsmessig og langsiktig utviklingsforløp fra første treningsår til toppidrettsnivå. 
Utviklingstrapp bordtennis

Basisøvelser bordtennis nivå 1

Grunnposisjon / grunnteknikk. Skape generelle og spesifikke ferdigheter som skal gi muligheter til en videre tekniskutvikling. Bygge en BT spiller med underliggende kapasiteter for å mestre grunnposisjonen statisk og i bevegelser, og grunnteknikken til en optimal forflytningskapasitet.

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner